WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - O.N.U. Seraing CL  5 - 4  (2-2)

DATUM 20-02-2009  21:15

DOELPUNTEN 4’ Nicaise (0-1), 12’ Merlino (1-1), 17’ El Badey (2-1); 18’ El Yaklifi (2-2), 28’ Saadouni (3-2), 32’ Merlino (4-2), 38’ El Badey (5-2), 39’ Barboza (5-3) en 40’ Nicaise (5-4).

VERSLAG K-Kontrol LW United startte zeer gretig maar het waren de bezoeker die na vier minuten op voorsprong kwamen. Corens had net daarvoor rood gekregen voor natrappen terwijl beide spelers op de grond lagen en in de numerieke meerderheid kon Nicaise aan de tweede paal de 0-1 binnenprikken. United bleef baas en in de 12de minuut maakte Merlino op assist van Idlaasri de 1-1. Vijf minuten later maakte de zeer bedrijvige El Badey de 2-1. Vlak voor rust trapte Cabo op doel en de bal week via El Yakhlifi af in doel, 2-2 en rusten geblazen.

Na de pauze had K-Kontrol LW United weer alle balbezit en in de 28ste minuut kon Saadouni op assist van Idlaasri de 3-2 tegen de netten trappen. Enkele minuten later maakte Merlino er 4-2 van. In de 33ste minuut kreeg Seraing en penalty na een duwfout in het strafschopgebied maar de sterk keepende Sowinski stopte de penalty. Twee minuten voor rust maakte El Badey de verlossende 5-2. Seraing ging nog met vliegende keeper spelen en een minuut voor tijd maakte Barboza de 5-3. Twintig seconden voor tijd was het aan Nicaise om de laatste van de avond te maken en zo de 5-4 eindstand vast te leggen. Zo haalt LW United op een mooie 12 op 12 en kan de met een gerust gemoed naar de wedstrijden tegen de top 3 toeleven.